Mechelininkatu uusitaan vuosina 2017–2018 Leppäsuonkadun ja Nordenskiöldin aukion väliltä. Peruskorjaus on välttämätön, sillä kadun kunnallistekniikka on vanhentunutta. 

Urakan valmistuttua loppuvuodesta 2018 niin jalankulkijoiden, pyöräilijöiden kuin autoilijoidenkin on sujuvaa kulkea Mechelininkadulla. Katu on jatkossakin 2+2-kaistainen pääkatu, mutta kävelijät, pyöräilijät ja autoilijat saavat omat erilliset kulkuväylänsä.

Pyöräliikenne kulkee ajoradan tasossa olevilla pyöräkaistoilla ja yksisuuntaisilla pyöräteillä. Pyörätiejärjestelyt ovat osa kantakaupungin runkoreitin parantamista Ruoholahden ja Pasilan välillä. 

Tutustu karttoihin, suunnitelmiin ja töiden aikatauluun.

WhatsApp-tiedotteet

Lähetämme viestin, kun jotain muuttuu esim. liikennejärjestelyissä.
  1. Lisää puhelimesi yhteystietoihin numero 045 899 4415 ja anna yhteystiedolle nimeksi esim. Meklu. WhatsApp toimii vain, jos yhteystietomme on puhelinluettelossasi.
  2. Lähetä tähän numeroon WhatsAppissa viesti, josta käy ilmi, että haluat tilata listan viestit.
  3. Lisäämme sinut listalle, ja alat saada meiltä viestejä. Muut viestien vastaanottajat eivät näe numeroasi. Emme luovuta yhteystietoja eteenpäin. Jos haluat perua tilauksen, lähetä meille viesti aiheesta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymys: Miksi peruskorjaus tehdään?

Vastaus: Mechelininkadun urakka on kulttuurihistoriallisesti tärkeän asunto- ja liikennekadun peruskorjaus, joka on välttämätöntä tehdä. Kaupunkia on uudistettava, jotta se olisi toimiva ja viihtyisä asukkailleen myös tulevaisuudessa.