2.5.2017

Yrittäjille avoimet ovet Mechelininkadun työmaakopilla

Mechelininkadun kaksivuotisen peruskorjauksen etenemisestä ja sen aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä tiedotetaan laajasti koko remontin ajan. Torstaina 4.5. kello 8–10 Hesperian esplanadin työmaakopilla (Hietakannaksentie 1) järjestetään alueen yrittäjille suunnattu avoin keskustelutuokio. Tervetuloa!

Avoimien ovien aamussa Staran ja rakennusviraston edustajat keskustelevat peruskorjauksen etenemisestä ja vastaavat yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin. Erityisesti tavarantoimitusten sujuvuus on mietityttänyt yrittäjiä. Tilaisuus on jatkoa kevään mittaan työmaakopilla järjestetyille asukkaiden avoimien ovien tuokioille.

Työmaan aikaista viestintää varten on avattu myös sosiaalisen median kanavia ja verkkosivu hanketiedon kotipesäksi. Lisäksi alueen asukkaita, yrittäjiä ja kouluja tiedotetaan tarpeen mukaan.

Peruskorjauksen myötä kaksikaistaisen kadun ajoradat kavennetaan, raitiotiet ja pysäkkijärjestelyt sekä puukujanne uusitaan. Tavoitteena on, että jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja autoilijoiden liikkuminen kadulla olisi sujuvaa. Kadun koko maanalainen kunnallistekniikka uusitaan kerralla niin, että katua ei tarvitse alinomaa avata tulevina vuosina ja vuosikymmeninä.

Mechelininkadun peruskorjauksen urakoitsijana on Helsingin kaupungin Stara ja tilaajana rakennusvirasto. Työt alkoivat tammikuussa 2017 ja urakka valmistuu vuoden 2018 lopulla.

Lisätietoa hankkeesta

Seuraa töiden etenemistä Facebookissa https://www.facebook.com/mechelininkatu/
Lue urakan kootut tiedot verkkosivulta www.mechelininkatu.fi
Liity pikatiedotteiden jakelulistalle lähettämällä viesti WhatsAppin kautta numeroon 045 899 4415.